Smažený panír po indicku

30 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
12 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr nakrájíme na jemné plátky. Papriky rozkrojíme vejpůl, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Červené chilli zbavíme stonků, nakrájíme a zbavíme jadérek. Zázvor nakrájíme na plátky. Oloupanou a omytou cibuli rozčtvrtíme.
  • 2
    Na pánvi osmahneme směs koriandru, kmínu, hřebíčku, skořice, pepře a černého kardamomu. Tuto směs následně umeleme. Na jiné pánvi necháme rozpustit máslo a nadrobno nakrájenou cibuli na něm osmažíme, dokud nezhnědne.
  • 3
    Na pánev s cibulí umístíme plátky tvarohu, vnitřek rajčat a dochutíme špetkou soli. Vše následně smažíme, dokud směs nepustí veškerou vodu. Když je tvaroh propečený, zalijeme jej směsí koření a zeleniny a ještě 3 minuty smažíme.
  • 4
    Ozdobíme lístky koriandru a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.