Smažený parmský řízek

26 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
60 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu omyjeme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, maso naklepeme, osolíme a obalíme v mouce.
  • 2
    Řízky namáčíme v rozšlehaných vejcích se strouhaným sýrem a zlehka obalujeme ve strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji asi 6 minut.
  • 3
    Na talíři řízek ozdobíme plátkem citronu, rajčete a snítkou petržele.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.