Směs salátů s vejci
30 min.
Ingredience
- 250gramůMangold
- 150gramůČekanka
- 150gramůAmarant - Laskavec
- 80mililitrůOlej olivový
- 9kusůVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžícePaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- Na blanšírování
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
36 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mangold, čekanku a amarant opláchneme a necháme okapat. Poté je blanširujeme - na tři minuty je vložíme do vroucí vody. Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme.
- 2Blanšírované saláty osmažíme na oleji, zaprášíme paprikou, zalijeme rozšlehanými vejci a pod poklicí na mírném plameni smažíme zhruba 6 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.