Šolet s pohankou a fazolemi

150 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
819 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
33 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci převaříme vodu, necháme ji vychladnout, vysypeme do ní fazole a necháme je celou noc namočené.
  • 2
    Umyté maso nakrájíme na velké kusy, které osolíme a opepříme. V hrnci rozpálíme olej, přidáme drobně nakrájenou cibuli a na oleji a cibuli opečeme maso z obou stran. Maso posypeme mletou paprikou, přisypeme fazole, zalijeme vodou a pod poklicí vaříme přibližně 120 minut doměkka. Před dokončením vaření vmícháme do jídla uvařenou pohanku, posypeme nasekanou petrželovou natí, zamícháme, opět hrnec přiklopíme poklicí, vložíme ho do teplé trouby a udržujeme teplé až do podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.