Soté z rybího filé
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůFilé rybí
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 250gramůBrokolice
- 200mililitrůZakysaná smetana
- 200mililitrůJogurt bílý
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMuškátový květ
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté filé nakrájíme na kostičky a osolíme.
- 2Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka, očištěnou papriku nakrájíme na proužky a omytou brokolici rozebereme na růžičky.
- 3Brokolici s paprikou chvíli povaříme a scedíme.
- 4Na rozpálený olej vložíme kostičky filé a orestujeme je. Přidáme zeleninu, zalijeme trochou vývaru ze zeleniny, osolíme, opepříme a okořeníme muškátem. Vše podusíme, a když se voda vyvaří, vmícháme smetanu s jogurtem. Krátce prohřejeme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.