Soté z rybího filé

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filé nakrájíme na kostičky a osolíme.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka, očištěnou papriku nakrájíme na proužky a omytou brokolici rozebereme na růžičky.
  • 3
    Brokolici s paprikou chvíli povaříme a scedíme.
  • 4
    Na rozpálený olej vložíme kostičky filé a orestujeme je. Přidáme zeleninu, zalijeme trochou vývaru ze zeleniny, osolíme, opepříme a okořeníme muškátem. Vše podusíme, a když se voda vyvaří, vmícháme smetanu s jogurtem. Krátce prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.