Špagetová frittata

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
41 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety nalámeme a uvaříme v osolené vodě. Koláčovou formu o průměru zhruba 23 cm vymažeme rozehřátým máslem.
  • 2
    Plátky žampionů podusíme na másle 2-3 minuty, přidáme kostičky papriky a ještě asi 1 minutu podusíme. Potom vmícháme nakrájenou šunku a hrášek. Odstavíme a necháme mírně vychladnout.
  • 3
    Rozšleháme vejce, smetanu nebo mléko, sůl a pepř. Vmícháme scezené špagety, petrželku a žampiony a směs vložíme do připravené formy. Povrch posypeme parmezánem. Pečeme 25-30 minut.
  • 4
    Necháme mírně vychladnout a potom frittatu rozkrájíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.