Špagetový salát s tuňákem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
27 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka vyklopíme z konzervy a po okapání rozmačkáme vidličkou. Omytá rajčata nakrájíme na dílky, mozzarellu rozkrájíme na kostičky.
  • 2
    Špagety přelomíme, uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 3
    Rozšleháme citronovou šťávu s olejem, cukrem, solí a pepřem. Tuňáka promícháme s olivami, pokrájenými na plátky, rajčaty, Mozzarellou a očištěnou rukolou. Nakonec vmícháme uvařené špagety.
  • 4
    Salát rozdělíme na talíře, pokapeme zálivkou a posypeme kapary.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.