Špagety al pesto

25 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
918 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
46 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím připravíme pesto. Piniové oříšky opražíme při nízké teplotě dozlatova, necháme vychladnout a společně s bazalkou, česnekem, solí a nastrouhanými sýry najemno rozmixujeme.
  • 3
    Poté postupně pomalu přiléváme olej a mixujeme až vznikne zelená pasta.
  • 4
    Omáčku promícháme s těstovinami a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.