Špagety Boscaiola

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, najemno nakrájenou slaninu a na plátky nakrájené žampiony orestujeme a poté při mírné teplotě ještě asi 5min podusíme, až houby zezlátnou.
  • 3
    Vmícháme smetanu, přivedeme k varu a asi 15min povaříme, až omáčka zhoustne. Přidáme na kolečka nakrájené jarní cibulky, ochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Omáčkou přelijeme těstoviny, promícháme a podáváme dozdobené nakrájenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.