Špagety Napolitana
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
35 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata přelijeme vroucí vodou a po 30 vteřinách je oloupeme a zbavíme semínek. Nahrubo nakrájíme.
- 2Do velkého hrnce vložíme nasekaný česnek a cibuli, vývar, 2 špetky soli a 2 lžíce oleje. Restujeme do změknutí. Přidáme rajčata a pepř a vaříme dalších 5 minut do změknutí rajčat. Dle chuti osolíme.
- 3Uvaříme špagety a scezené je promícháme se zbylým olejem a omáčkou.
- 4Podáváme s natrhanými lístky bazalky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.