Špagety Napolitana

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
35 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata přelijeme vroucí vodou a po 30 vteřinách je oloupeme a zbavíme semínek. Nahrubo nakrájíme.
  • 2
    Do velkého hrnce vložíme nasekaný česnek a cibuli, vývar, 2 špetky soli a 2 lžíce oleje. Restujeme do změknutí. Přidáme rajčata a pepř a vaříme dalších 5 minut do změknutí rajčat. Dle chuti osolíme.
  • 3
    Uvaříme špagety a scezené je promícháme se zbylým olejem a omáčkou.
  • 4
    Podáváme s natrhanými lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.