Špagety Neapol

80 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
6 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, mrkev a celer nakrájíme najemno, nasypeme do rozpáleného oleje a pod pokličkou, za občasného míchání, při nízké teplotě asi 10min podusíme.
  • 2
    Přidáme nadrobno nakrájená rajčata, nasekanou petrželku, cukr a půl hrnku vody. Přivedeme k varu a na mírném ohni pod pokličkou asi 45min povaříme. Ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Mezitím špagety uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 4
    Omáčkou přelijeme špagety, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.