Špagety s ančovičkami, olivami a kapary

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
11 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém olivovém oleji osmahneme oloupané stroužky česneku a 3 ančovičky. Česnek vyjmeme.
  • 3
    Přidáme olivy, kapary a omytá cherry rajčata a lehce je orestujeme.
  • 4
    Do směsi vmícháme uvařené špagety a vše jen prohřejeme.
  • 5
    Při podávání ozdobíme každou porci zbylými ančovičkami a hoblinkami parmezánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.