Špagety s ančovičkami, olivami a kapary
35 min.
Ingredience
- 400gramůŠpagety, Makarony
- 4litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 50gramůAnčovička - filety
- 170gramůOlivy černé
- 200gramůRajčata Cherry
- 20gramůSýr Parmezán
- 2lžíceOlej olivový
- 1hrstKapary
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
11 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.
- 2V pánvi na rozehřátém olivovém oleji osmahneme oloupané stroužky česneku a 3 ančovičky. Česnek vyjmeme.
- 3Přidáme olivy, kapary a omytá cherry rajčata a lehce je orestujeme.
- 4Do směsi vmícháme uvařené špagety a vše jen prohřejeme.
- 5Při podávání ozdobíme každou porci zbylými ančovičkami a hoblinkami parmezánu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.