Špagety s bazalkou

35 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme podle návodu v osolené vodě.
  • 2
    Česnek oloupeme a nasekáme, bazalku omyjeme, otrháme lístky a několik ponecháme stranou na ozdobu.
  • 3
    Česnek, bazalku i piniové oříšky rozmixujeme na kaši, přidáme 60 g nastrouhaného sýra, promícháme a za stálého míchání přiléváme olej, aby vznikla hustá omáčka.
  • 4
    Uvařené špagety zalijeme omáčkou, promícháme, posypeme zbylým sýrem. Pokrm ozdobíme bazalkou a omytými rajčátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.