Špagety s čerstvou hlívou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
699 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
27 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme podle návodu ve vroucí osolené vodě, potom je scedíme a necháme okapat. Trochu vody zachytíme a odložíme.
  • 2
    Hlívy očistíme, kloboučky nakrájíme na tenké plátky.
  • 3
    Rozmarýn opláchneme, jehličky otrháme a nasekáme najemno.
  • 4
    Ještě horké špagety smícháme s rozmarýnem, solí, pepřem, máslem a 2 lžícemi vody ze špaget. K tomu nastrouháme parmazán a vše důkladně promícháme.
  • 5
    Špagety upravíme na talíře, posypeme plátky hub a pokapeme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.