Špagety s česnekem a olivami
30 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 90mililitrůOlej olivový
- 200gramůAnčovičky konzervované
- 6gramůMáta
- 10gramůPetržel - nať
- 500gramůŠpagety
- 2lžíceKapary
- 50gramůOlivy černé
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
833 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
30 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
533 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Mátu a petržel opláchneme a nasekáme najemno. Olivy nakrájíme na hrubší kousky.
- 2Olej rozpálíme a osmažíme na něm do zezlátnutí česnek. Přidáme rozdrcené ančovičky. Smažíme 5 minut.
- 3Poté odstavíme a vmícháme mátu a petrželku.
- 4Špagety uvaříme a smícháme s omáčkou. Osolíme a opepříme, přimícháme kapary a olivy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.