Špagety s hlívou a Parmezánem

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a necháme vařit. Přidáme špagety, důkladně povaříme a následně necháme okapat.
  • 2
    Houby pečlivě očistíme, klobouky pokrájíme na plátky a nohy na kolečka. Rozmarýn omyjeme pod tekoucí vodou, necháme oschnout, ze stonků odstraníme jehličky, na jemno je rozkrájíme.
  • 3
    Ohřáté a okapané těstoviny zamícháme společně s rozmarýnem, máslem, 2 lžícemi osolené vody ze špaget, osolíme a opepříme.
  • 4
    Posypeme čerstvým Parmezánem, špagety řádně zamícháme a vyklopíme na talíře.
  • 5
    Špagety ozdobíme doměkka podušenými houbami, pokapeme olejem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.