Špagety s hřebenatkami a mušlemi

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
11 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
348 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci s vroucí vodou uvaříme špagety, poté je scedíme a necháme okapat.
  • 2
    V teflonové pánvi si osmahneme na sucho pokrájenou slaninu, vmícháme pokrájenou šalotku, celer a víno. Povaříme 5 minut. Přidáme mušle a hřebenatky, vývar a pod pokličkou vaříme 7 minut. Mušle, které se neotevřely, vyhodíme.
  • 3
    Do pánve přidáme okapané špagety, petrželku, sůl, pepř a promícháme.
  • 4
    Prohřejeme 2 minuty a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.