Špagety s konzervovaným tuňákem a petrželkou

23 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1240 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
82 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším hrnci uvaříme v osolené vodě těstoviny na zkus, scedíme, vsypeme zpět do hrnce, zamícháme do nich máslo a necháme na teple.
  • 2
    V mixeru rozmixujeme tuňáka rozebraného na kousky (bez nálevu), ančovičky bez nálevu, posekanou petrželku a olivový olej. Na závěr přidáme smetanu a pár vteřin ještě mixujeme. Směs dochutíme solí a pepřem podle potřeby.
  • 3
    Špagety chvilku v hrnci zahříváme a dbáme, aby se nepřichytily dna. Rozdělíme je na porce do talířů, přidáme směs, ozdobíme petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.