Špagety s lečem na víně

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1002 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
57 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
169 mg
Cukr
335 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a pod poklicí přivedeme k varu. Do vařící vody vysypeme špagety a povaříme asi 15 minut. Měkké scedíme a udržujeme v teple.
  • 2
    Na velké pánvi rozpálíme olej, přidáme na kolečka nakrájený česnek, vložíme mleté maso, které spolu s česnekem trochu restujeme. Zalijeme vínem, přisypeme nastrouhaný muškátový květ, zamícháme a vylijeme lečo. Podle vlastní chutě osolíme, opepříme, přiklopíme poklici, za občasného zamíchání povaříme přibližně 20 minut.
  • 3
    Špagety naporcujeme na hluboké talíře, polijeme připravenou směsi, posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.