Špagety s mandlemi a ovčím sýrem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
775 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
40 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Mezitím připravíme pesto. Česnek a bazalku posekáme nadrobno, smícháme s mletými mandlemi, strouhaným sýrem, zalijeme panenským olejem. Hodně zralá rajčata rozčtvrtíme, přidáme k česnekové směsi a důkladně je rozmačkáme. Osolíme, opepříme a promícháme s horkými špagetami, aby se pesto prohřálo.
  • 3
    Špagety upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.