Špagety s mletým hovězím masem

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
837 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
23 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou pancettu osmažíme na oleji, přimícháme mleté maso a necháme zhnědnout. Případné hrudky rozmačkáme vařečkou.
  • 2
    Přidáme rajčatovou omáčku, ocet, cukr, sůl, pepř, oregano a přivedeme k varu. Ztlumíme oheň a za občasného zamíchání 15 minut vaříme. Omáčka se nesmí přichytit na dno hrnce.
  • 3
    Uvaříme špagety ve slané vodě al dente. Scedíme je, upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.