Špagety s mletým srnčím masem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1152 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
48 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí hřbet vykostíme a umeleme, cibuli nakrájíme nadrobno, pórek nakrájíme na proužky.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme umleté maso, osolíme, opepříme a restujeme. Maso zalijeme vývarem a dusíme, až je měkké. Poté přidáme rajčata i s nálevem, pórek, oregano, rajčatový protlak a necháme provařit.
  • 3
    V mezičase uvaříme špagety, scedíme a necháme okapat.
  • 4
    Špagety servírujeme přelité omáčkou a posypané strouhaným čedarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.