Špagety s mletým srnčím masem
55 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí hřbet
- 2kusyCibule
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 80mililitrůHovězí vývar základní
- 100gramůPórek
- 150gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 250gramůSýr Čedar
- 1lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaOregano sušené
- Na špagety
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 500gramůŠpagety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1152 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
48 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Srnčí hřbet vykostíme a umeleme, cibuli nakrájíme nadrobno, pórek nakrájíme na proužky.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, přidáme umleté maso, osolíme, opepříme a restujeme. Maso zalijeme vývarem a dusíme, až je měkké. Poté přidáme rajčata i s nálevem, pórek, oregano, rajčatový protlak a necháme provařit.
- 3V mezičase uvaříme špagety, scedíme a necháme okapat.
- 4Špagety servírujeme přelité omáčkou a posypané strouhaným čedarem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.