Špagety s mořskými plody

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
24 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mořské plody dáme do hrnce se studenou osolenou vodou. Rajčata rozčtvrtíme, přitom odstraníme vnitřní semínka.
  • 2
    Česnek oloupeme a prolisujeme, necháme zesklovatět na oleji s nasekanou na jemno feferonkou. Přidáme mořské plody a pod pokličkou dusíme. Přidáme rajčata a mírně osolíme. Nahoru dáme nasekanou petrželkou a vaříme 2 minuty. Větší část mušlí vyjmeme z omáčky a dáme přikryté stranou. Uvaříme špagety „al dente", scedíme a krátce je dovaříme na pánvi s omáčkou z mušlí. Podáváme se zbylými mořskými plody.
  • 3

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.