Špagety s mořskými plody a zeleninou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kalamáry rozřízneme a nakrájíme na velice tenké proužky.
  • 2
    Vejce rozšleháme se solí a pepřem a usmažíme omeletu.
  • 3
    Omyjeme a očistíme zeleninu a nakrájíme na velice tenké nudličky. Cibulku nakrájíme nadrobno a dáme do horkého woku s olejem, přidáme vyloupaný hrášek a chvíli poté i ostatní zeleninu. Osolíme a opepříme a poté podlijeme troškou horkého vývaru.
  • 4
    Na závěr přidáme krevetí ocásky a kalamáry a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 5
    Sójové špagety uvaříme ve vodě se zeleninovým vývarem a krátce dovaříme s omáčkou z ryb a zeleniny, ještě jednou nahoru dáme nasekanou petrželku.
  • 6
    Zprudka necháme vyvařit tekutiny, přidáme omeletu nakrájenou na kousky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.