Špagety s plody moře
70 min.
Ingredience
- 2000gramůMušle slávky
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 50mililitrůOlej olivový
- 800gramůHumr
- 60gramůŠalotka
- 150gramůRajčata
- 250gramůŠpagety
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
980 kcal
Bílkoviny
105 g
Tuky
26 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
516 mg
Cukr
999 mg
Postup přípravy
- 1Škeble dobře omyjeme, necháme chvíli osmahnout na rozpálené pánvi dokud se neotevřou.
- 2Maso vyjmeme, osolíme, opepříme a necháme stranou.
- 3Humry uvaříme ve vroucí osolené vodě.
- 4Pokrájený česnek a šalotku osmahneme na rozpáleném oleji.
- 5Přidáme pokrájená rajčata, osolíme a opepříme.
- 6Dusíme do změknutí.
- 7Špagety uvaříme dle návodu výrobce.
- 8Dušená rajčata zamícháme společně s masem ze škeblí a humrů do špaget.
- 9Osolíme a opepříme dle chuti a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.