Špagety s rajskou omáčkou

22 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
783 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
34 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, rozčtvrtíme a odstraníme semínka.
  • 2
    Špagety uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 3
    Mezitím v pánvi rozpálíme lžíci oleje, nasypeme najemno nakrájenou slaninu a orestujeme. Když se slanina začne škvařit přidáme nasekaný česnek, rajčata, zbytek oleje, ochutíme solí a pepřem. Povaříme 1-2min.
  • 4
    Poté přidáme špagety a promícháme.
  • 5
    Rozdělíme do hlubokých talířů, posypeme rozdrobeným kozím sýrem a bylinkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.