Špagety s tuňákem a petrželkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
729 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
46 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
86 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme ve velkém hrnci s osolenou vodou a olejem, poté je scedíme a vrátíme do hrnce. Přidáme máslo a promícháme se špagetami a udržujeme v teple.
  • 2
    Z tuňáka odstraníme všechny kostičky a maso rozdělíme na vrstvičky. Do mixéru dáme tuňáka s ančovičkami, petrželkou, olivovým olejem a rozmixujeme dohladka. Přidáme jogurt, osolíme a opepříme a pár vteřin mixujeme.
  • 3
    Nahřejeme 4 talíře, špagety přelijeme omáčkou a promícháme.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.