Špagety s tuňákem a řeřichou
22 min.
Ingredience
- 3lžíceBalsamico ocet
- 500gramůTuňák obecný
- 115gramůOlivy černé
- 1lžíceCitronová kůra
- 1lžíceOlej olivový
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1kusŘeřicha
- 2lžičkyZázvor mletý
- 500gramůŠpagety, Makarony
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
707 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
13 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, necháme okapat a nasypeme do mísy.
- 2Přidáme tuňáka, stonky a listy řeřichy, olivy, najemno nastrouhanou citronovou kůru, nastrouhaný zázvor, ocet, olej a citronovou šťávu. Ochutíme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.