Špagety s tuňákem a zeleninou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1359 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
82 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v osolené vodě, slijeme a prolijeme olejem.
  • 2
    V míse smícháme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a nasekaná, natvrdo uvařená vejce. Přidáme obsah dvou konzerv tuňáka i se šťávou, vmícháme majonézu a vše dobře promícháme. Okořeníme podle chuti.
  • 3
    Nakonec přimícháme uvařené špagety a nastrouhaný sýr.
  • 4
    Salát podáváme vychlazený nebo teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.