Špagety s tuňákem a zeleninou
30 min.
Ingredience
- 500gramůŠpagety, Makarony
- 200gramůMajonéza
- 1kusOkurka salátová
- 2kusyRajčata
- 1kusPaprika zelená
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100mililitrůOlej olivový
- 2litryVoda pitná
- 1kusCibule
- 3kusyVejce slepičí
- 1špetkaKari koření
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 300gramůTuňák v oleji
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1359 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
82 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Špagety uvaříme v osolené vodě, slijeme a prolijeme olejem.
- 2V míse smícháme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a nasekaná, natvrdo uvařená vejce. Přidáme obsah dvou konzerv tuňáka i se šťávou, vmícháme majonézu a vše dobře promícháme. Okořeníme podle chuti.
- 3Nakonec přimícháme uvařené špagety a nastrouhaný sýr.
- 4Salát podáváme vychlazený nebo teplý.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.