Špagety s tuňákem, ančovičkami, olivami a mozzarellou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
20 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu na obalu připravíme těstoviny. Mezitím v hluboké pánvi zahřejeme olej. Vložíme zralá rozkrájená rajčata a cukr, dle chuti opepříme. Promícháme a smažíme 7 minut, až rajčata změknou a začínají pouštět šťávu. Ančovičky nakrájíme na menší kousky a postupně přidáváme k rajčatům.
  • 2
    Vlijeme víno, tuňáka a olivy bez pecky, podélně rozříznuté. Opatrně zamícháme, aby se všechny přísady spojily s omáčkou. Přidáme mozzarellu a bez dalšího míchání 5 minut ohříváme. Dle potřeby dosolíme. Hotové těstoviny přelijeme omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.