Špagety s tuňákovo-rajčatovou omáčkou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
8 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme rajčata, lístky oregana a podusíme asi 5 minut. Potom přidáme hrášek a dusíme dalších 5 minut. Osolíme, opepříme a mírně osladíme.
  • 2
    Z tuňáka slijeme olej, maso vidličkou rozmělníme na kusy a prohřejeme v omáčce.
  • 3
    Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Promícháme je s omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.