Špagety v petrželové omáčce

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
9 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou petržel na jemno nastrouháme. V kastrole na másle osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme petržel, podlijeme vývarem a dusíme asi 10 minut doměkka.
  • 2
    Potom přidáme nakrájené žampiony předem podušené na troše másla, zakápneme kečupem, osolíme a opepříme. Pokud je omáčka řídká, mírně ji poprášíme polohrubou moukou.
  • 3
    Vařené špagety upravíme na talíře a podáváme s petrželovou omáčkou. Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.