Spaghetti s černými lanýži
27 min.
Ingredience
- 500gramůŠpagety, Makarony
- 150gramůLanýž
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6lžicOlej olivový extra panenský
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 4kusyAnčovička - filety
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Lanýže na povrchu oškrábeme,omyjeme,dobře osušíme.Na pánvi rozpálíme olej,stlumíme plamen a přidáme nastrouhané lanýže.Dobře promícháme a přidáme napůl překrojený česnek a filety ančoviček,které na pánvi rozmačkáme vidličkou,aby se rozpadly.Opět dobře promícháme.Dáme pozor,aby olej nezačal vřít a česnek se nespálil.Sundáme z ohně.Ochutíme solí a pepřem.Těstoviny uvařené dle návodu na obalu a scezené dáme do vyhřáté mísy.Přelijeme lanýžovou omáčkou,promícháme a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.