Spaghetti s černými lanýži

27 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lanýže na povrchu oškrábeme,omyjeme,dobře osušíme.Na pánvi rozpálíme olej,stlumíme plamen a přidáme nastrouhané lanýže.Dobře promícháme a přidáme napůl překrojený česnek a filety ančoviček,které na pánvi rozmačkáme vidličkou,aby se rozpadly.Opět dobře promícháme.Dáme pozor,aby olej nezačal vřít a česnek se nespálil.Sundáme z ohně.Ochutíme solí a pepřem.Těstoviny uvařené dle návodu na obalu a scezené dáme do vyhřáté mísy.Přelijeme lanýžovou omáčkou,promícháme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.