Spaghettini s bottargou
20 min.
Ingredience
- 2lžícePetržel - nať
- 200mililitrůOlej olivový
- 45gramůBottarga
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůTěstoviny Spaghettini
- 1kusPepř černý mletý
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
37 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu,scedíme a přendáme na pánev.
- 2Do špaget zamícháme nasekaný česnek,petrželku a olej.Posypeme bottargou, dochutíme pepřem a podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.