Spaghettini s čerstvými liškami

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
28 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
150 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spaghettini uvaříme v dostatečném množství osolené vody dle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat. Vodu z těstovin nevylijeme všechnu, část odložíme na později.
  • 2
    Lišky očistíme, větší kloboučky nakrájíme napůl. Na pánvi rozpálíme trošku másla, vložíme lišky, krátce je osmažíme.
  • 3
    Opláchneme rozmarýn, osušíme ho, otrháme jehličky, které na jemno nasekáme. Ještě horké nudle vložíme do mísy, přidáme rozmarýn, sůl, pepř, máslo a přibližně 2 lžíce vody z těstovin. Přidáme nastrouhaný Parmezána vše promícháme.
  • 4
    Spaghettini upravíme na talíře a podáváme posypané liškami a pokapané olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.