Spaghettini s chřestem a krevetami

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
100 g
Tuky
24 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi s troškou oleje osmahneme dorůžova neoloupaný česnek, přidáme tygří krevety, krátce orestujeme, přilijeme brandy a oflambujeme. Přidáme chřest a vaříme 10 minut.
  • 2
    Na omáčku vezmeme nakrájené feferonky, které osmahneme na lžíci panenského olivového oleje, přidáme rajčatovou omáčku a necháme vařit 15 minut.
  • 3
    Spaghettini uvaříme „al dente", scedíme a ihned přidáme na pánev s tygřími krevetami a chřestem.
  • 4
    Spaghettini upravíme na talíř a do jejich středu dáme 1 lžíci ostré omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.