Špaldové fusilli s fetou a chřestem

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
22 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
3 g
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na plátky nakrájenou šalotku podusíme na trošce oleje, podlijeme bílým vínem a necháme několik minut vařit. Přidáme rozdrobenou fetu a zvolna necháme rozpustit. Omáčku rozmixujeme s troškou vody a dáme stranou. Chřestu očistíme a příčně je nakrájíme.
  • 2
    Těstoviny vaříme ve slané vodě společně s chřestem nakrájeným na plátky a jeho celými špičkami.
  • 3
    Vše scedíme a dochutíme fondue z fety, posypeme čerstvě namletým pepřem a pokapeme olivovým olejem. Fusilli podáváme horké.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.