Špaldové tagliatelle s lanýžem

30 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
3 g
Cukr
842 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme cibuli a chvíli ji povaříme s olivovým olejem a 1 lžící vody. Přidáme 1/2 lžičky nastrouhaného zázvoru a tenké plátky lanýže.
  • 2
    Přilijeme smetanu, promícháme a zvolna zredukujeme. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Tagliatelle uvaříme a povaříme s omáčkou. Těstoviny podáváme horké, ozdobené piniovými semeny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.