Špaldové tagliatelle s lanýžem
30 min.
Ingredience
- Na ozdobu
- Na těstoviny
- 50gramůCibule
- 300gramůTěstoviny Tagliatelle
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1kusLanýž
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 10gramůZázvor celý
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
3 g
Cukr
842 mg
Postup přípravy
- 1Nakrájíme cibuli a chvíli ji povaříme s olivovým olejem a 1 lžící vody. Přidáme 1/2 lžičky nastrouhaného zázvoru a tenké plátky lanýže.
- 2Přilijeme smetanu, promícháme a zvolna zredukujeme. Osolíme a opepříme.
- 3Tagliatelle uvaříme a povaříme s omáčkou. Těstoviny podáváme horké, ozdobené piniovými semeny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.