Španělská cibulová polévka
40 min.
Ingredience
- 1kusPolévkové kostky Vitana
- 100gramůCibule
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 40gramůOlej stolní
- 4krajíceChléb konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, které zpěníme na oleji. Zalijeme vývarem z kostky masoxu, opepříme, okyselíme, osolíme a ještě chvíli povaříme.
- 2Na pánvi s rozpáleným olejem opečeme malé topinky (nebo můžeme nasucho v topinkovači), které položíme na talíře a zalijeme polévkou.
- 3Topinky v polévce změknou a krájí se lžící.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.