Španělské brambory

30 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
31 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
472 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrové brambory nakrájíme na kolečka, usušíme a po obou stranách je osmažíme na oleji.
  • 2
    Brambory v pánvi osolíme a posypeme jemně nasekaným česnekem. Stejnoměrně je rozložíme (nejlépe do dvou pánví) a zalijeme rozkvedlanými, osolenými vejci s mlékem.
  • 3
    Upečeme jako omeletu, přehneme a šikmo překrojíme.
  • 4
    Podáváme se zeleninovými saláty nebo jako přílohu ke špenátu a bílému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.