Španělské brambory s passatou

50 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme rostlinný olej. Omyté nové brambory nakrájíme na širší plátky a začneme restovat. Cibuli pokrájíme na kolečka a přidáme k bramborám. Restujeme spolu asi 5 minut.
  • 2
    Zelenou papriku nakrájíme na slabé proužky a spolu s chilli kořením a hořčicí přidáme na pánev. Restujeme další 3 minuty.
  • 3
    Nakonec podlijeme zeleninovým vývarem a passatou, osolíme, opepříme a dusíme 20 minut.
  • 4
    Zdobíme sekanou petrželkou a podáváme jako přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.