Španělské masové krokety
45 min.
Ingredience
- 200mililitrůOlej rostlinný
- 150gramůUzené maso vařené
- 30gramůTuk
- 5lžicStrouhanka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 200gramůHovězí maso vařené
- 150mililitrůMléko polotučné
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
877 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
85 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
315 mg
Cukr
613 mg
Postup přípravy
- 1Maso umeleme, osmahneme na tuku, zalijeme mlékem a povaříme dohusta.
- 2Do směsi vmícháme rozšlehaná vejce, trochu strouhanky, hladkou mouku, sůl a pepř. Promícháme a tvarujeme krokety, které obalíme ve strouhance a usmažíme na pánvi na oleji po všech stranách dorůžova.
- 3Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.