Španělský guláš

100 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpáleném sádle.
  • 2
    Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a orestujeme. Okořeníme hřebíčkem, bobkovým listem, mletou paprikou a solí. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Před koncem dušení přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou mrkev a chvíli podusíme.
  • 4
    Nakonec guláš zahustíme na kostičky nakrájeným chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.