Španělský guláš
100 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceSádlo škvařené
- 3kusyHřebíček
- 2kusyBobkový list
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 1krajícChléb konzumní
- 300gramůMrkev kořen
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpáleném sádle.
- 2Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a orestujeme. Okořeníme hřebíčkem, bobkovým listem, mletou paprikou a solí. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
- 3Před koncem dušení přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou mrkev a chvíli podusíme.
- 4Nakonec guláš zahustíme na kostičky nakrájeným chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.