Španělský králík

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
30 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, omyjeme a rozsekáme na porce. Na rozpálený olej dáme nakrájenou slaninu, cibuli, celer, po chvilce přidáme nasekaného králíka a dobře opečeme. Zaprášíme moukou, přilijeme vývarem, vložíme bobkový list a rozmarýn. Osolíme, opepříme, necháme 45 - 60 minut dusit, k hotovému masu přidáme olivy a kapary. Dusíme ještě 10 minut. Poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.