Španělský letní salát

32 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
55 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
13 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo (asi 12 minut), oloupeme a nakrájíme na dílky. Omytý salát rozebereme na listy, oloupanou okurku nakrouháme na plátky, omytá rajčata nakrájíme na kolečka. Olivy a sardelové řezy propláchneme vodou a necháme okapat. Talířky obložíme listy salátu, připravenou zeleninou, olivami a sardelovými řezy. Osolíme, opepříme, mírně osladíme a zakapeme octem a olejem. Salát ozdobíme oloupanou, na kroužky nakrájenou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.