Špenát dušený s česnekem
20 min.
Ingredience
- 300gramůŠpenátový protlak mražený
- 50gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 4gramyPodravka s bylinkami ochucovadlo
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 5gramůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Špenátový protlak necháme částečně rozmrazit, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
- 2V rendlíku rozehřejeme trošku oleje, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme špenátový protlak, zakryjeme pokličkou a dusíme aspoň 10 minut. Rendlík odkryjeme, přidáme česnek, osolíme, opepříme, ochutíme Podravkou, promícháme a dodusíme. Rendlík už nezakrýváme, aby se tekutina částečně odpařila a špenát nebyl příliš řídký.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.