Špenát z čínského zelí

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté listy zelí uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme je a okapané umeleme nebo jemně nasekáme.
  • 2
    Z másla, mouky a nadrobno nakrájené cibule připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem, rozšleháme a dobře povaříme. Jíšku podle potřeby zředíme ještě trochou vývaru ze zelí.
  • 3
    Potom přidáme umleté zelí, rozšlehané vejce, utřený česnek, pepř a sůl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.