Špenátová omeleta se slaninou

40 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
854 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
84 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánev dáme na kostky nakrájenou slaninu, osmažíme a přidáme máslo, oloupanou a nakrájenou cibuli, přimícháme umytý a nasekaný špenát, rozmačkaný česnek, zalijeme vodou a podusíme asi 20 minut.
  • 2
    Omeleta: Do mísy rozklepneme celé vejce, rozšleháme, osolíme, opepříme, vylijeme na pánev s rozehřátým olejem, okraje omelety nadzvedáme, aby se neopečené vejce dostalo na dno pánve a upeklo. Na upečenou omeletu dáme připravený špenát a chvilku ještě pečeme. Potom omeletu přeložíme druhou půlkou a přendáme z pánve na talíř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.