Špenátová vejce

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý špenát krátce spaříme ve vařící vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Zapékací misky vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Na dno misek rozdělíme překrájené špenátové listy, osolíme, opepříme a do středu rozklepneme vždy jedno vejce. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem a navrch ještě položíme plátek slaniny.
  • 3
    Zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.