Špenátové řezy

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
30 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté špenátové listy uvaříme v osolené vodě. Žemli nakrájíme na plátky, pokropíme mlékem a vymačkáme.
  • 2
    Okapaný uvařený špenát a vymačkanou žemli umeleme na strojku, přidáme 50 g nahřátého másla, žloutky, nasekanou petrželku a drobně nakrájené maso. Nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.
  • 3
    Pokrm pečeme na pomaštěném, strouhankou posypaném plechu a po upečení krájíme na řezy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.